top of page
HIERONDER EEN AANTAL UITSPRAKEN VAN KLANTEN OVER NATUURLIJK NANCY:
 
'Nancy, bedankt voor de supertijd die ik heb gehad, bedankt voor alle spierpijn op plekken, waarvan ik niet eens wist dat ik daar spieren had, bedankt voor alle keren dat ik bij thuiskomst mijn vochtgehalte weer aan moest vullen met 2 liter water, bedankt voor alle keren dat ik heerlijk thuis met een moe, kapot moe, maar oh zo’n heerlijk voldaan gevoel vanuit de douche op de bank plofte, bedankt voor het me steeds sterker en fitter voelen en bedankt voor het groepsgevoel wat je geeft aan dat uurtje vlammen, bedankt voor het onderste uit de kan te laten halen en bedankt voor telkens toch even weer het randje op te zoeken en er net even een tikkie overheen te gaan. Bedankt voor alles en wie weet tot ziens!' (Kim)

👋🙋‍♀️” 
++++++++++++++


'Ruim tweeënhalf jaar geleden ben ik bij Natuurlijk Nancy gestart met bootcampen op de vroege vrijdagochtend. Waar ik vooraf aangaf dat groepssporten niet zo mijn ding was beleef ik nog steeds enorm veel plezier aan de trainingen. Een reden waarom ik mij ook heb aangesloten bij de maandagavond HITT training. Daarnaast ben ik maart vorig jaar ook gestart met Nancy als voedingsdeskundige met als doel om op een gezonde, verantwoorde manier een gezond gewicht te bereiken. In alles wat zij doet is Nancy deskundig en heeft een scherp oog voor detail. Door haar enthousiasme houd ik het sporten gemakkelijk vol en blijk ik mijn grenzen steeds weer een stukje te kunnen verleggen. Hierdoor blijf ik niet alleen mooi op gewicht, maar blijk ik ook in staat om mijn grenzen in het hardlopen te verleggen. (Angelique)'
+++++++++++++++

'Wat een topper is Nancy als persoon en instructeur! Heel afwisselende lessen en leslocaties, waardoor het nooit saai is. Ze weet precies waar ze over praat, geeft je persoonlijk advies in de groepsles. Heb je een 'kwaaltje' springt ze daar meteen op in om de les voor jou ook op de juiste manier te doen. Let constant op een correcte houding, en zorgt op een goede manier dat je toch elke keer wat meer van jezelf vraagt.
Door haar eigen ervaringen, geeft ze een lage drempel met instappen wanneer je bij haar wilt beginnen..
Ik ben heel blij dat ik bij haar sport! Zou iedereen aanraden om dat ook eens te proberen' (Jolanda)

++++++++++++++++

'Ik heb me niet helemaal strikt aan de voorschriften van het Afvalprogramma gehouden. Heb er mijn eigen mix van gemaakt. Ik vond het fijn om wekelijks even contact te hebben en door te spreken waar aandachtspunten zitten. Iedere week weer nieuwe energie en kracht om door te gaan. Blijf zoals je bent. Je bent heel persoonlijk in begeleiding en je hebt een luisterend oor. Je komt met tips om het weer op te pakken als het even niet lukt. Je kijkt echt naar wie er voor je zit en dat is, denk ik, een grote kracht!' (Monique)
+++++++++++++++++

'Ik wil je wel heel erg bedanken voor de enthousiaste manier van lesgeven, motiveren, maar vooral ook het talent wat je hebt om mensen op hun eigen niveau en kunnen te laten sporten. Ik heb van jou en je lessen genoten!' (Susan) 
+++++++++++++++++
bottom of page