HIERONDER EEN AANTAL UITSPRAKEN VAN KLANTEN OVER NATUURLIJK NANCY:
'Wat een topper is Nancy als persoon en instructeur! Heel afwisselende lessen en leslocaties, waardoor het nooit saai is. Ze weet precies waar ze over praat, geeft je persoonlijk advies in de groepsles. Heb je een 'kwaaltje' springt ze daar meteen op in om de les voor jou ook op de juiste manier te doen. Let constant op een correcte houding, en zorgt op een goede manier dat je toch elke keer wat meer van jezelf vraagt.
Door haar eigen ervaringen, geeft ze een lage drempel met instappen wanneer je bij haar wilt beginnen..
Ik ben heel blij dat ik bij haar sport! Zou iedereen aanraden om dat ook eens te proberen' (Jolanda)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

'Ik heb me niet helemaal strict aan de voorschriften van het Afvalprogramma gehouden. Heb er mijn eigen mix van gemaakt. Ik vond het fijn om wekelijks even contact te hebben en door te spreken waar aandachtspunten zitten. Iedere week weer nieuwe energie en kracht om door te gaan. Blijf zoals je bent. Je bent heel persoonlijk in begeleiding en je hebt een luisterend oor. Je komt met tips om het weer op te pakken als het even niet lukt. Je kijkt echt naar wie er voor je zit en dat is, denk ik, een grote kracht!' (Monique)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
'Ik wil je wel heel erg bedanken voor de enthousiaste manier van lesgeven, motiveren, maar vooral ook het talent wat je hebt om mensen op hun eigen niveau en kunnen te laten sporten. Ik heb van jou en je lessen genoten!' (Susan) 
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++