top of page

Waar kan ik je mee helpen? 
Ik kan je als coach adviseren en begeleiden op het gebied van voeding en beweging. Dit doe ik op de manier die bij jou past. Voor voeding doe ik dit aan de hand van de richtlijnen Goede voeding van de Gezondheidsraad. En ga ik samen met jou aan de slag om je te leren om keuzes te maken. Ik ben zelf ervaringsdeskundige en mijn eigen afvallen traject heeft mij jaren geleden geïnspireerd om mij van activiteitenbegeleidster om te scholen naar Personal Trainer en Lifestyle Coach. 

Door middel van kleine veranderingen kan ik je helpen om je levensstijl stapje voor stapje te gaan veranderen. Dit heeft echter ook tijd nodig, want gewoontes die je al jaren hanteert zijn zo aangeleerd dat het tijd nodig heeft om deze te veranderen.

Ben je op zoek naar een kant en klaar voedingsschema? Dan mag je dus verder zoeken!
 

Ik ben nl. van mening dat als je inzicht krijgt in je eigen gewoontes en je de juist handvaten aangereikt krijgt je een nieuwe gezonde leefstijl kunt ontwikkelen die bij jou past en die je met gemak en plezier kunt en wilt vol blijven houden.   

Vragen die ik regelmatig krijg zijn: “Mag ik dit wel eten?”, “Is dit wel gezond?” of de opmerking; “dat is toch ongezond/slecht eten?“ Producten hebben verschillende voedingswaarden daarom zijn ze op zichzelf niet goed of slecht. Wat belangrijk is dat je bewust wordt van deze voedingswaarden en dat je hier een goede balans in gaat vinden en keuzes in kunt gaan maken. Voed jij je lichaam of vul jij je lichaam? 

Ook onmisbare schakels in een gezonde leefstijl die zorgen voor een goede balans en je een sleutel naar succes geven zijn; rust, structuur, voldoende slaap, voldoende bewegen en ontspanning. We hebben allemaal een druk (gezins)leven, werk, huishouden, sociale contacten; we hebben het allemaal druk, druk, druk!


Om hierin balans te vinden moet je soms keuzes maken. Stel prioriteiten voor jezelf, alleen dan ga je balans en geluk vinden. Zonder deze schakels zul je je doel minder snel bereiken, zul je het minder goed volhouden of in het ergste geval laat je het uit je handen glippen.

 

Er zijn vele manieren en methoden om je doel te bereiken. Ik help en adviseer jou graag om ‘jouw manier’ te vinden. Daarom begin ik eerst bij jou als persoon en hoe je nu in het leven staat om vandaar uit samen met jou de weg naar een gezonde gebalanceerde levensstijl te vinden die jij zelfstandig vol kan blijven houden omdat deze bij jou als persoon past.

 

Als onderdeel van de Lifestyle Coaching bied ik Personal Training aan of kan je deelnemen aan een of meerdere groepstrainingen die ik in de week aanbiedt.

voeding 3.jpg

Lifestyle Advies traject

Persoonlijk lifestyle advies traject, in lijn met de richtlijnen van de BGN en het Voedingscentrum,  gebaseerd op 1 uitgebreide intake + advies en 5 consulten om voortgang te bespreken. Maximale doorlooptijd van traject is 12 weken.

Logo Natuurlijk Nancy 20160517.png

EUR. 175
(VOOR NIET LEDEN)

foto afvallen.JPG

2-wekelijks weeg- en coachingsmoment

2-wekelijks vast moment om te wegen en voortgang door te nemen en je ervaringen door te spreken.
 

Kosten lifestyle adviestraject bedragen Eur. 175,00 voor niet leden en Eur. 150,00 voor leden.

Logo Natuurlijk Nancy 20160517.png

EURO. 150 VOOR LEDEN

IMG_1740.jpg

Personal Training of Bootcamp of HIT Training

Combineer lifestyle advies traject met Personal Training (1 of 2x per week) of neem deel aan de bootcamp of HIIT trainingen in een kleine groep die door de week worden aangeboden. 

Logo Natuurlijk Nancy 20160517.png

ZIE TRAININGEN

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS

Bedankt voor je kennismakingsaanvraag

bottom of page